Swedocean och Business Sweden bjuder in

Swedocean har i samarbete med Business Sweden äran att bjuda in er till en unik tvådagars marindelegation till Finland med besök till varven Meyer Turku och Rauma Marine Construction (RMC). Evenemanget äger rum den 22 -23 september 2016.

Meyers tyska och finska varv samt RMC har intresse av att bekanta sig med nya innovativa underleverantörer inom utvalda segment. Det efterfrågas till exempel material- och maskinleverantörer, turnkey-leverantörer för allmänna passagerarutrymmen (t.ex. restaurang och däck), maskinrum, kunnande inom stål och skrovkonstruktion.

Under den första dagen kommer vi att besöka Meyer varvet i Åbo som hör till den tyska Meyer koncernen. Varvsbolaget är globalt ledande inom segmentet kryssningsfartyg. Från Meyers sida kommer inköpare från moderbolaget i Tyskland samt varvet i Åbo att vara på plats. De deltagande företagen erbjuds möjlighet att under 15 minuter presentera sitt eget erbjudande för Meyers inköpare.

Under den andra dagen kommer vi att besöka RMC i Raumo. RMC bygger, reparerar och underhåller ett brett spektrum av fartygstyper och gör detta med hjälp av underleverantörer. Även hos RMC har de deltagande företagen möjlighet till en 15 minuters presentation.

Platserna är begränsade och de 20 först anmälda företagen får delta. Sista anmälningsdatum är den 30 juni 2016. För inbjudan och mer info kontakta Elina Rantanen, Business Sweden.

Powerd by Breakwater Publishing AB