Swedish Maritime Day, 9 april 2013

Swedish Maritime Day 2013

Swedish Maritime Day 9 april –
Lindholmens Sciencepark

Swedish Maritime Day 9 april 2013 är en sammanslagning av de två etablerade konferenserna Stora Marindagen och Kustkonferensen.

Perspektivet har breddats – Swedish Maritime Day innehåller teman som sträcker sig från sjöfart till maritim besöksnäring och havsmiljö.

Swedish Maritime Day blir en dag för både överblick och fördjupning inom havsmiljö och maritima branscher med stor betydelse för Sveriges framtid.
EU:s integrerade maritima politik och den årligen återkommande European Maritime Day är inspirationskällor för Swedish Maritime Day (SMD) som är en gemensam träffpunkt för maritima verksamheter inom näringsliv, forskning och utbildning, intresseorganisationer samt offentlig förvaltning.

Konferensen innehåller en gemensam förmiddag med föredrag och paneldiskussion.
Deltagare är bl. a statsråd, ledande företrädare för näringsliv och forskning samt representanter för EU-kommissionen.

Eftermiddagen innehåller åtta parallella spår som ger möjlighet för deltagarna att skräddarsy sitt personliga konferensprogram. Bland de tematiska sessionerna finns bl.a. sjöfart, maritim teknik, offshore och marin energi, marin bioteknik, marina livsmedel, maritim turism samt havsförvaltning och havsplanering.

På kvällen arrangeras en SMD2013 middag där vi låter oss smaka på havets läckerheter.

Konferensavgift: SEK1600:-
Högskolor & Universitet SEK900:-
Middag & kvällsunderhållning 595:-
Alla priser exkl moms

Vi kommer också att erbjuda ett begränsat antal platser till studenter
för 250:-/dag för förtäring.

I direkt anslutning till konferenslokalerna ordnas också en utställning där man kan träffa flera av de ledande leverantörerna inom den marina sektorn samtidigt som det erbjuds möjligheter till nya branschöverskridande kontakter. Detta för att skapa en riktigt bred och heltäckande mötesplats för sjöfart och havsnäringen.

Inom kort kommer vi att publicera programmet.

Gå till vår hemsida: www.smd2013.se

För mer information kontakta:
Marie-Louise Hansen 0705-12 12 14   info@smd2013.se

Powerd by Breakwater Publishing AB